Lek za olakšano odvikavanje
od alkoholizma
u bilo kojoj fazi

Reci alkoholu

Odlučno

Ne

Trenutno otrežnjenje
od prve primene

Umanjuje zavisnost od alkohola i sprečava recidive
uz maksimalno 2 meseca korišćenja

Otklanja agresivnost i
simptome koji se javljaju prilikom odvikavanja!

Poboljšava mentalnu funkciju i otklanja poremećaje uzrokovane alkoholom za maksimalno 15 dana!

Neutrališe toksično
dejstvo
etanola za 97%

Posebna ponuda

SAMO

JEDNO PAKOVANJE
7960 RSD RSD Sa popustom za 3980 RSD!*

product

Do kraja akcije ostalo:

22 22 22

Sati

Minuta

Sekundi

Pažnja! Broj paketa je ograničen!

Preostalo: 107

Poručivanje:

*prilikom poručivanja jedna bočice

АDA LI JE ALKOHOLIZAM POSTAO PROBLEM ZA KOJI NEMATE REŠENJE? DA LI STE OČAJNI I NE VIDITE IZLAZ?

Do danas su razvijeni različiti lekovi za uklanjanje žudnje za alkoholom. Ali njihova efikasnost je donedavno bila svedena na NULU! Alkoholizam nije samo hemijska, već je i psihološka zavisnost. I NIJEDNA METODA NEĆE U POTPUNOSTI DOBITI AKO LEČENJE NE ZAPOČNETE OD GLAVE!

ALCOSTOP

POMAŽE DA ZAUVEK ZABORAVITE NA ZAVISNOST OD ALKOHOLA!

To su inovativne prirodne kapi zasnovane na prirodnim komponentama, izbalansiranog delovanja i usmerene na stvaranje prirodnih procesa odbacivanja alkohola.

Kompleksno dejstvo AlcoStop kapi:

uklanja alkoholnu intoksikaciju;

ublažava psihičku i fizičku zavisnost od alkohola;

ubrzava obnavljanje funkcije mozga, funkcije i stanja jetre, organa kardiovaskularnog, digestivnog, nervnog i imunog sistema.

product

PRVI PUT U ISTORIJI!

TEHNOLOGIJA DIREKTNOG I BEZBEDNOG UTICAJA NA MOŽDANE CENTRE KOJI STVARAJU ZAVISNOST!

VIKIPEDIJA:

Zavisnost od alkohola i zadovoljstvo ispijanja alkohola javljaju se lokalno u određenim delovima mozga. Po prvi put nakon dobijanja sumnjivog zadovoljstva opijenosti, počinje formiranje "alkoholnih" konfiguracija uzbuđenih neurona.

Ove konfiguracije ubrzo počinju da se povezuju jedna sa drugom, utičući na sve više regija ljudskog mozga. Žudnja za alkoholom se povremeno pojačava i postaje gotovo nemoguće slomiti je!

ALCOSTOP

JEDINE KAPI ZA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLIZMA U SVIM FAZAMA ZAVISNOSTI:

Korak 1

OSLOBAĐA I OTKLANJA mamurluk

Korak 2

FORMIRA STABILNU INTOLERANCIJU NA ALKOHOL I NE DOZVOLJAVA ČOVEKU DA PIJE!

Korak 3

UNIŠTAVA „ALKOHOLIČNU“ KONFIGURACIJU NEURONA I OBNAVLJA OŠTEĆENE MOŽDANE ĆELIJE

Korak 4

SMANJUJE AGRESIVNOST, OSLOBAĐA APATIJU I VRAĆA PSIHOEMOCIONALNI STATUS U BALANS

Korak 5

ČISTI TELO OD TOKSIČNIH OTROVA, NORMALIZUJE HEMIJSKI SASTAV KRVI, PODSTIČE OBNAVLJANJE TKIVA OŠTEĆENIH ORGANA

Korak 6

TRAJNO ZAUSTAVLJA ZAVISNOST I SPREČAVA POVRATAK "NA STARO"

ALCOSTOP

3 FAZE ZA 100% POBEDU NAD ALKOHOLOM

1. nedelja

Uklanjanje sindroma mamurluka i eliminisanje fizičke želje za alkoholom

ZAKLJUČAK: TELO ODBACUJE ALKOHOL, POSTAJE NEMOGUĆE DA SE PIJE!

2. i 3. nedelja

Lečenje mentalnih poremećaja koji izazivaju bolest i recidive

ZAKLJUČAK: UREĐEN RAD NERVNOG SISTEMA I PODRUČJA MOZGA ODGOVORNIH ZA ŽELJU ZA ALKOHOLOM

ZAVISNOST OD ALKOHOLA JE ZAUSTAVNO ZAUSTAVLJENA

4. i 5. nedelja

Uklanjanje alkoholne intoksikacije i obnavljanje funkcije organa

REZULTAT: POBOLJŠAVA SE FUNKCIJA TELA, AKTIVNO SE UKLANJAJU OTROVI I TOKSINI.

ČOVEK SE VRAĆA NORMALNOM ŽIVOTU

Kičica

Kičica sadrži gorke glikozide, flavonoide, amarogentin i gentiopikrozid koji podstiču lučenje želudačne kiseline, enzima za varenje i ceo probavni sistem omogućujući optimalnu apsorpciju hranjivih supstanci..
Pomaže vraćanje ravnoteže želudačne kiseline i poboljšava metabolizam proteina. Posebno poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i vitamina B12. Smanjuje refluks kiseline toniziranjem sfinktera jednjaka.
Kičica poboljšava krv kod malokrvnosti i reguliše krvotok. Ona utiče na rad jetre i žučne kesice, reguliše smetnje u jetri i olakšava tegobe izazvane žučnim kamencima, takođe pomaže kod bolova u crevima i želucu, nadutosti, zatvora i grčeva.

Hajdučka trava

Hajdučka trava ili stolisnik čisti i jača krv i probavne organe. Posebno je korisna za prevenciju bolesi jetre, slezine, gušterače, žutice, katara u crevima i želucu, zatim grčeva, groznice, lupanja srca, nesanice, raznih osipa i čireva.
Povoljno deluje na resorpciju hrane. Lekoviti preparati, gde je hajdučka trava zastupljena u mešavini čajeva, pomažu kod gastritisa, kolitisa, grčeva u želucu i crevima.
Kalijum, koji je sadržan u stolisniku potpomaže rad bubrega i krvotoka, te tako posredno utiče na rad srca imože da se svakodnevno koristi za jačanje CENTRALNOG NERVNOG SISTEMA.
Zbog tih svojstava naročito je pokazala poboljšanja u stanjima zavisnosti od alkohola ili korišćenja cigareta.

Koren Valerijane

Valerijana ispoljava sedativno i spazmolitičko dejstvo. Izaziva smanjenje lokomotorne aktivnosti i agresivnog ponašanja. Koristi se u slučaju teskobe, glavobolje izazvane napetošću, migrena, depresije izazvane teskobom. Valerijana pokazuje sedativno-hipnotičko dejstvo, anksiolitičko (smanjuje strahove i napetost), antidepresivno, antikonvulzivno i spazmolitičko (smanjuje grčeve). Ispoljava i efekat na smanjenje krvnog pritiska. Deluje na smirivanje anksioznosti - kao prirodni sedativ smanjuje anksioznost i ostale psihičke probleme, umiruje sistem za varenje, ublažava migrene, pomaže u odvikavanju od pušenja i alkohola tako što će pomoći da lakše prebrodite anksioznost koja proističe iz kriza koje se mogu javiti.

Koren Lincure

Koren Lincure ima pozitivan efekat na opšte zdravlje jetre. Koren lincure dokazano poboljšava funkciju jetre. Danas se koristi za zaštitu jetre od uticaja toksičnih jedinjenja (hepatoprotektivno dejstvo), cenjena je zbog pozitivnog efekta na regeneraciju ćelija jetre (hepatociti) i povećanje protoka i produkcije žuči. Osim nabrojanog, koren ove biljke pokazuje antibakterijska, antifungalna, antiparazitska i antiangiogena svojstva. Lincura pomaže u poboljšanju celokupnog zdravlja bubrega. Našem organizmu efikasno omogućava detoksikaciju tako što povećava eliminaciju toksičnih materija putem mokraće. Sam koren ima antiseptička svojstva koja joj omogućavaju da efikasno spreči rast i razmnožavanje patogenih mikroorganizama koji se mogu naći u urinarnom traktu. Kontroliše nivo gvožđa u organizmu. Koren lincure poseduje niz jedinjenja sa antioksidativnim svojstvima koja mogu pomoći vašem organizmu da efikasno ukloni negativne efekte slobodnih radikala u koje između ostalog spada i preveliki gubitak gvožđa, i na taj način ova biljka može pozitivno uticati na nivo gvožđau vašem organizmu.

ALCOSTOP ISTRAŽIVANJA POKAZALA:

U ispitivanjima preparata učestvovalo je 25.000 dobrovoljaca sa hroničnom zavisnošću od alkohola više od 5 godina.

U 100% slučajeva, odmah uklanja alkoholnu intoksikaciju u roku od 2 daa nakon uzimanja

U 100% slučajeva funkcija mozga se normalizuje za 14 dana

Nakon 40 dana, oštećena tkiva organa se obnavljaju za 93-95%

U 10 od 10 slučajeva, zavisnost od alkohola prelazi u remisiju

U 100% slučajeva, potpuna obnova mentalnog i fizičkog zdravlja pojedinca zabeležena je dva meseca nakon uzimanja AlcoStop-a.

MIŠLJENJE STRUČNJAKA

AlcoStop je prvi proizvod koji je dokazao da uspeh u odvikavanju alkoholizma leži isključivo u integrisanom pristupu!

Samo sinergijska kombinacija komponenti protiv alkoholne intoksikacije, za održavanje mentalnog zdravlja i neutralizaciju etil otrova, može da obezbedi stabilan terapeutski efekat u 100% slučajeva. Dakle - potpuno se oslobodite zavisnosti od alkohola.

Zbog radikalnog efekta na osobu postiže se stabilan i brz rezultat. Čak i pomisao na piće će izazvati gađenje na refleksnom nivou. Istovremeno, rad organa i sistema se obnavlja, a osoba se vraća u normalan život!

Bez psihičkog i fizičkog sloma.
Bez depresije i apatije. Bez agresije i lomova.

AlcoStop do danas ima najsigurniji i najbrži efekat, pomaže u svim stadijumima zavisnosti. Na njegovu efikasnost ne utiče dužina zavisnosti i patologija kod pacijenta.

Pogodan oblik u obliku kapi za sprovođenje anonimne terapije pacijenta i davanje preparata direktno u vreme intoksikacije.

Toplo preporučujem AlcoStop, jer iskustvo mojih pacijenata je pokazalo da je dovoljan za bezbedno prevazilaženje zavisnosti!

PREPORUKE ZA UPOTREBU:

SAMO 3 KORAKA DO NORMALNOG ŽIVOTA!

Razblažite 30 kapi u 100ml bilo koje tečnosti i popijte odjednom.

Koristite 3 puta dnevno najbolje tokom 2 (u neki slučajevim 3) meseca.

VIŠE OD 50.000 LJUDI SE VEĆ VRATILO U NORMALNI ŽIVOT!

 • reviews1

  Mihajlo, 57 godina

  Pio sam više od 20 godinaI uspeo sam da se zaustavim!

  Moji rođaci su odavno prestali. Pio sam koliko sam mogao. Dešavalo se da se ne treznim nedeljama. Više i ne znam koliko sam puta završio na ispiranju. I, znate, potpuno sam bi svestan da uništavam svoj život. Ali nisam mogao da se zaustavim koliko god sam se trudio. Samo je moja ćerka pokušavala da me spasi. AlcoStop je počela da mi daje bez mog znanja. Dodavala mi u čaj, a ja nisam ni posumnjao. Sada više ni ne gledam u pravcu alkohola! I potpuno sam u miru sa tim. Ne znam šta bi bilo sa mnom da nisam uspeo da pestanem.

 • reviews2

  Oleg, 41 godina

  Oporavio sam se od šestomesečnog opijanja za nedelju dana!

  Pre šest meseci sam izgubio posao. Porodicu mi je ostala bez sredstava za život. Nisam mogao da podnesem stres - počeo sam da pijem na užasan način. Žena me je molila da prestanem, ali ja sam bio u ludilu i uopšte nisam znao šta radim. Na kraju je uzela decu i otišla. Tada sam poptpno ispao iz šina. Potonuo bih na samo dno da nisam sreo starog prijatelja još iz studenstih dana. Ponudio mi je pravu pomoć, ali pod jednim uslovom – da prestanem da pijem. Ja to ne bih mogao sam da uradim bez AlcoStop-a. Dve nedelje posle toga došao sam na nov posao kao normalna osoba. Ne znam kojim rečima bih mogao da prlibližim osećaj, osim da svima kažem da bez razmišljanja da poruče za sebe ili svoje bližnje koji su u problemu.

 • reviews3

  Ana, 32 godine

  Nisam mogla sam da rešim problem sa pićem. AlcoStop je pomogao!

  Nisam mogla sam da rešim problem sa pićem. AlcoStop je pomogao! Uvek sam volela da se zabavljam, pilo sam i na poslu, ponekad i više nego što bi trebalo... Nisam mislila da će jednog dana alkoholizam ozbiljno uticati na mene. Nekako sam se probudila posle još jednog ludila, ugledala majku i uplašenu deca koja plaču. Tada mi je prvi put oštro zapretila, ako ne preduzmem nesšto da će odvesti decu i da ih više neću videti. Sama sam donela odluku da moram da se lečim. Počela sam da traži posebne lekove na svoju ruku. Tako sam saznao za AlcoStop. Našla sam mnogo recenzija o njemu, napisali su da pomaže. Već sledećeg dana osetila sam veliko olakšanje. Brzo sam se vratila u normalu, oporavila se na poslu, a kod kuće je konačno sve krenulo. Strašno je zamisliti šta bi se desilo sa mojim životom da nije bilo AlcoStop-a.

GDE KUPITI?

Na području Republike Srbije, ALCOSTOP možete kupiti samo na ovoj web-stranici. Da biste to učinili, popunite donji obrazac

sertif

ISPORUKA

Sve porudžbine izvršene pre 11h biće poslate istog dana i isporučene u roku od 24-48h. Sve porudžbine izvršene petkom posle 11h ili vikendom biće poslate u ponedeljak. Poštarina nije uračunata u cenu preparata.

SAMO NA OVOM MESTU MOŽETE KUPITI ORIGINALNI PREPARAT ALCOSTOP.

DA LI STE REŠILI DA PORUČITE ALCOSTOP?

1

Popunite porudžbinu
na web stranici

1

SAČEKAJTE POZIV OPERATERA. ZA NAJVIŠE 12H!

1

BEZ PLAĆANJA UNAPRED! PLATITE PORUDŽBINU TEK KADA STIGNE KOD VAS!

POSEBNA PONUDA!

SAMO

JEDNA BOČICA 7960 RSD RSD SA POPUSTOM 3980 RSD!*

product

Do kraja akcije ostalo:

22 22 22

Sati

Minuta

Sekundi

Pažnja! Broj
paketa je ograničen.

Preostalo: 107

Poručivanje:

*prilikom poručivanja jedna bočice